Let’s Go Bananas

IMG_4784-bewerktGroot

Popband Lets go Bananas bestaat uit uitsluitend professionele muzikanten. Deze muzikanten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in dit circuit. Deze band is een leuke invulling voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, tuinfeest of bij uw privefeest.

LGB bestaat uit 3 muzikanten: gitaar en zang, bas en zang en drums. Voor kleinere groepen kan deze band ook akoestisch spelen. Tijdens uw gelegenheid hoeft u niet uw stem te verheffen om elkaar duidelijk te kunnen verstaan, want deze band houdt daar rekening mee. Als u er echter een spetterend feest van wilt maken, dan kan dit natuurlijk ook! De band past hierop het repertoire en volume aan!

Het repertoire van Lets go Bananas bestaat uit nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en hits. De speellijst is te omschrijven als Pop, Disco, Reggae, Jazz, Swing, Soul en Easy Listening of Rock.

De muziekkeuze wordt uiteraard aangepast aan de sfeer van de avond. Een leuke uitbreiding met een saxofonist en/of een percussionist behoort ook tot de mogelijkheden.

In de pauzes draait Rafael als DJ de nieuwste muziek of als achtergrond muziekje bij in en uitloop van het feest. U heeft dus een avond vullend programma.

Wilt u een spetterende popband boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Popband Lets go Bananas is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw evenement, huwelijk, dorpsfeest, privefeest Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

IMG_0196